ABBA mania in Bombats!

Het blijkt echt waar, Mamma Mia! Op zaterdag 9 maart 2019 komt de ABBA coverband van Nederland naar het mooie Boornbergum. 

ABBA SOS Coverband

Met SOS ABBA Coverband heeft het Spikerfestival een topact in huis. Muzikanten die hun vak verstaan en stuk voor stuk hun sporen hebben verdiend in de wereld van coverbands. Muziek die staat als een huis en een repertoire dat niet alleen bij de ‘oudere jongeren’ oude tijden doet herleven. Tijdens hun optredens blijkt keer op keer dat ook latere generaties ABBA van A tot Z kunnen meezingen en uit hun dak gaan! Hoezo muziek uit de oude doos? Over de hele wereld zijn er in de afgelopen jaren ABBA tribute bands opgestaan. Uiteraard lang niet allemaal zo goed als SOS ABBA coverband, maar wel hèt bewijs dat de muziek van ABBA springlevend is. Wie herinnert zich niet klassieke hits als “Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma mia”, “Voulez vous” en “The winner takes it all”.

SOS is 100% ABBA en dat merk je! Absolute uitsmijter op het Spikerfestival. Boornbergum en ‘t Bynt kunnen zich klaar maken. Spikergekte 😉

Zie ook bandinfo: SOS ABBA Coverband